1. BAZ-opleiding
  2. Hoe ziet een opleidingsdag eruit?

Hoe ziet een opleidingsdag eruit?

Dat is heel afwisselend en dynamisch, dus stil zitten in de lesbanken is er niet bij! Tijdens de studiedagen ga je gezamenlijk met andere studenten aan de slag met een casus van je eigen werkplek. Je leert immers het beste als je weet wat dit betekent in de praktijk: hoe pas je de theorie die je hebt voorbereid toe op jouw patiënt? Welke interventies kun je op jouw werkplek gebruiken? Vanaf het eerste contactmoment ben je actief betrokken en ga je samen met je medestudenten aan de slag met situaties uit jouw dagelijkse praktijk.

Sommige studiedagen bevatten een deel zelfstudie en een deel fysiek onderwijs, andere lesdagen bevatten zelfstudie en een Teams-lesmoment. De thuisstudie bestaat vaak uit de basis anatomie/fysiologie en de eerste kennismaking met bepaalde begrippen, aangevuld met PowerPoints, filmpjes, aanvullende literatuur, voorbereidende opdrachten, en nog veel meer.

In totaal zijn er tijdens de opleiding 15 studiedagen. Vier dagen worden gepland, de overige dagen kun je zelf inplannen. Je hebt én krijgt dus alle vrijheid.

Ga jij er helemaal voor? Dan is de nieuwe Basis Acute Zorg opleiding van het Maastricht UMC+ echt iets voor jou!

Lees hier de verhalen van je collega’s

Ik ga voor de nieuwe BAZ-opleiding!

Menu