MUMC+

Waarom MUMC+?

Als jij solliciteert voor de BAZ-opleiding bij het Maastricht UMC+ willen we van jou weten waar je hart ligt, zodat we samen dé leerplek kunnen vinden die het beste bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat we jou de beste leer- en ontwikkelingsmogelijkheden bieden, die zijn afgestemd op jouw interesses. Daarom kun je bij je aanmelding aangeven naar welke afdeling(en) jouw voorkeur uitgaat. Weet je dat nog niet? Geen probleem! Dan gaan wij samen in gesprek om de beste match tussen jou en de praktijk leerplek te maken.

In het Maastricht UMC+ bieden wij hoog complexe zorg, dat geeft jou volop uitdaging in je werk.

Wij gaan voor jou!

Wij gaan voor jou en daar horen natuurlijk ook goede arbeidsvoorwaarden bij! We bieden jou tijdens en na je opleiding een arbeidsovereenkomst bij het Maastricht UMC+. Wij gaan voor een salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring, uiteraard conform cao UMC. Wij gaan voor een eindejaarsuitkering. Wij gaan voor een goede pensioenvoorziening en de mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor onder andere ziektekosten en arbeidsongeschiktheid. Wij gaan voor een cao à la carte, met een fietsregeling en een sportabonnement. En wij gaan voor incompany trainingen. 

De basis is dus goed geregeld, maar wat wij het allerbelangrijkste vinden: wij gaan voor jouw ontwikkeling! Tijdens je studie krijg je goede begeleiding en extra ondersteuning indien dit nodig is. En natuurlijk werk je samen met jouw collega’s is een super leuk team!

 

Ga jij er helemaal voor? Dan is de nieuwe Basis Acute Zorg opleiding van het Maastricht UMC+ echt iets voor jou!